Woonpromotie Den Haag

Gemeente Den Haag

In Den Haag, Internationale stad van vrede en recht, kan je jouw ambities waarmaken. Wie je ook bent of hoe je ook leeft, in Den Haag vind je een betaalbare woning in een wijk die bij je past. Naast volop kansen op een mooie carrière, biedt Den Haag je ook alles voor een verassend goed leven.

Den Haag heeft vele woonwijken met elk een eigen karakter en hotspots. Mensen buiten Den Haag kennen vaak wel de toeristische trekpleisters, maar weten weinig over de woonmogelijkheden in Den Haag. Mensen die al in Den Haag wonen kennen het centrum en de omliggende wijken wel, maar zijn (nog) onbekend met andere Haagse wijken.

De gemeente Den Haag wil in het kader van woonpromotie en Citybranding overbrengen hoe het is om te wonen in Haagse wijken en zo (vooral)
 Young Professionals informeren en verleiden om in Den Haag te komen
of te blijven wonen. Het ultieme doel is dat de doelgroep getriggerd, nieuwsgierig en enthousiast raakt en een of meerdere wijken gaat bezoeken.

zootz maakte voor de bijna 40 Haagse wijken een serie infographics als ondersteuning van de website wonenindenhaag.nl. Hierin is te lezen welke hotspots je kunt vinden in de wijk, maar ook concrete wijkinformatie zoals de samenstelling van de woningvoorraad en gezinnen of de verkoopwaarden en bereikbaarheid.