Vragen?

Een vraag of interesse in een van onze diensten? neem contact met ons op via post@zootz.nl

Wella – Merkbeleving centraal

Al ruim 15 jaar ondersteunt zootz Wella met campagnes richting de kapper en eindconsument, maar ook met interne campagnes. Ons laatste werk is het Educatie Magazine herfst/winter voor de kapper. Het vertrouwde Educatie Magazine in een nieuw jasje.

Merkbeleving

Ieder halfjaar brengt Wella het Educatie Magazine uit. Een magazine met cursussen voor stylisten die willen werken met de nieuwste trends en technieken, gegeven door topstylisten uit het vak. Waar voorheen de cursussen vooral werden ge√ętaleerd in het magazine, wilden we het nu over een andere boeg gooien. In dit nieuwste concept staat merkbeleving en het genereren van traffic naar de website centraal.

Perfectie in vorm en tekst

We hebben de afgelopen jaren meer dan 2500 projecten doorlopen en de verschillende stappen van het bedrijf meegemaakt. In die periode hebben we ons bezig gehouden met alles rond content, het afnemen van interviews, tekst en redactie tot ontwerp en dtp-werkzaamheden.

Een polaroid foto van een vrouw met een grote bos krullen. Ze kijkt naar links en haar krullen staan goed uitgelicht in de spotlight.