Interactieve video

Opleidings- en ontwikkelingsfonds voor het Technisch InstallatieBedrijf

Van het ontwikkelen van het concept, schrijven van het script, casten van acteurs tot het scouten van locaties, zootz regelde het allemaal. Het eindresultaat? Een interactieve video voor OTIB die wordt ingezet voor de persoonlijke ontwikkeling van de werknemers in de technische installatiebranche.

Inspireren en activeren
OTIB zet zich in voor iedereen die werkt of wil werken in de technische installatiebranche. Deze branche staat voor een aantal uitdagingen: een veranderende markt en samenleving, technologische ontwikkelingen en een veranderende arbeidsmarkt. Hun vraag aan ons was: ‘Hoe kunnen we onze vakmensen op een inspirerende manier laten realiseren dat zij de regie over hun loopbaan in handen hebben?’

In een maand van script tot video
Een interactieve video bestaat uit meerdere verhaallijnen. Wij schreven de verhaallijnen, castten acteurs, scoutten de locaties en regelden alle zaken die nodig waren voor de opnames. Een gestroomlijnd proces dat maar een maand duurde.

Actieve deelname met interactieve video
Tijdens een bijeenkomst voor vakmensen werd de interactieve video in groepsverband bekeken. Bij het maken van de keuzes gold: de meeste stemmen gelden. De deelnemers werden gemotiveerd om de video later nogmaals te bekijken en hun eigen keuzes te maken. Dit leverde een persoonlijk advies op, waarmee zij de vervolgstappen voor hun carrière kunnen uitstippelen.

Communicatiemiddelen
• Interactieve video

Onze inzet
• Communicatieadvies
• Projectmanagement
• Script
• Ontwerp

 

Benieuwd of we ook iets voor jou kunnen betekenen? Kom bij ons langs voor een kop koffie en een goed gesprek.