Vragen?

Een vraag of interesse in een van onze diensten? neem contact met ons op via post@zootz.nl

Onze expertises

Strategie

Scherpe strategische keuzes geven richting aan je communicatie, merk of content. Dat begint bij ons niet met dikke pakken papier, maar met een goed gesprek en een doordachte aanpak. Het liefst op één A4. Wij geloven in een hands-on strategie, die direct inzetbaar is. We kennen de theorie en weten hoe we deze moeten toepassen. Wij werken graag samen met onze opdrachtgevers. Jij beschikt over de juiste kennis, wij over creatieve ideeën. Samen creëren we de best passende oplossing voor de doelstellingen van jouw organisatie. Of het nu gaat om de positionering van een nieuw merk of de gedragsverandering van een specifieke doelgroep. We helpen je graag.  

Visualisatie

Effectieve visuele communicatie sluit aan bij jouw organisatie. Dat begint met een inzicht in de doelgroep, een heldere doelstelling en een sterk creatief concept. We creëren een compleet nieuwe look-and-feel of werken binnen een bestaande huisstijl. Van volledige branding tot infographic. Voor online en offline uitingen.

Activatie

Of het nu gaat om het onder de aandacht brengen van klimaatverandering, het verduurzamen van je woning of het veilig beheren van je data. Gedrag verander je niet van de ene op de andere dag. Met bewustwordingscampagnes prikkelen we je doelgroep. En zetten we hen aan tot het écht ondernemen van actie. Dat doen we altijd met een verrassende blik, met een onorthodoxe aanpak. We kiezen voor een combinatie van middelen en kanalen die werkt, online en offline. We sluiten aan bij de leefwereld van de doelgroep en creëren zo draagvlak. Draagvlak om te doen: een positieve verandering.

En wat we daarmee doen